Externe

Papa Francisc, după atacul din Siria

Papa Francisc a reacționat după atacul din Siria. Acesta a făcut apel la toți liderii politici pentru ca pacea să învingă.

loading...

“Veşti îngrozitoare vin din Siria, unde zeci de victime, multe dintre acestea fiind femei şi copii … atât de mulţi oameni sunt afectaţi de bombele cu substanţe chimice. Nu există un război bun şi unul rău … şi nimic, absolut nimic nu poate justifica utilizarea unor astfel de instrumente de exterminare împotriva persoanelor fără apărare. Rugaţi-vă pentru liderii politici şi militari să aleagă cealaltă cale, aceea a negocierii, singura cale care poate aduce pacea, în locul morţii şi distrugerii”, a spus Papa.

„Fac apel din nou către toţi liderii politici pentru ca pacea şi justiţia să învingă. Sunt profund tulburat de situaţia actuală în care deşi există instrumentele necesare comunităţii internaţionale, este dificil să se ajungă la o acţiune comună care ar putea duce la pace în Siria şi în alte regiuni ale lumii”, a mai spus Papa.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top