News

Paradeală ca la carte! Curtea de Apel Ploiești a demascat o nouă făcătură a DNA Ploiesti

Paradeală ca la carte! Curtea de Apel Ploiesti a demascat o noua facatura marca DNA Ploiesti, dispunand achitarea fostului judecator Stefan Fieraru de la aceeasi instanta, in prezent avocat, acuzat de un pretins trafic de influenta. Informația a fost prezentată în exclusivitate de Lumea Justiției.

loading...

Publicația notează următoarele: Stefan Fieraru a fost trimis in judecata in decembrie 2015, pe motiv ca, in 2008, in perioada in care activa ca judecator la Curtea de Apel Ploiesti, ar fi primit de la denuntator contravaloarea materialelor de constructie si manopera unor lucrari efectuate la doua imobile pe care le detinea in Ploiesti, dar si contravaloarea unei racle dintr-un cimitir din Ploiesti.

La vremea respectiva, in comunicatul de presa in care anunta o noua “victorie” in lupta impotriva coruptiei, DNA sustinea ca in schimbul acestor foloase fostul judecator ar fi promis va interveni pe langa colegi de-ai sai de la Tribunalului Prahova care sa dispuna o solutie favorabila intr-un dosar in care denuntatorul avea calitatea de inculpat. Iata insa ca la aproximativ doi ani de la emiterea rechizitoriului, mai exact in 5 martie 2018, Stefan Fieraru a fost achitat de Curtea de Apel Ploiesti. Solutia a fost dispusa in baza art. 16 alin. 1 lit. a) din Codul de procedura penala, conform caruia “fapta nu exista”. Decizia definitiva va fi data de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

loading...

Foarte important: procuror de caz in acest dosar a fost insusi seful unitatii de elita de la DNA Ploiesti. Este vorba despre procurorul sef Lucian Onea, zis “Lucica” 

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top