News

Pavelescu dă în magistrații protestatari, ca în POPICE: Cum își permit acești imbecili …

Avocatul Aurelian Pavelescu a reacționat dur după ce câteva zeci de magistraţi din toată ţara au protestat pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, faţă de ultimele modificări ale codurilor penale, dar şi faţă de pachetul de legi ale justiţiei. Magistraţii spun şi că ministrul Tudorel Toader nu este preocupat de condiţiile necesare actului de justiţie. ”Cum isi permit acesti imbecili, zisi magistrati, sa incalce legea si Constitutia si sa protesteze, cand lor le este interzis?”, întreabă avocatul care a fost să vadă cu ochii lui cum se încalcă legea de către magistrați.

”Fata in fata cu magistratii impostori, astazi, la Curtea de Apel Bucuresti! Si cu cei fara creier de la #Rezist, dar fara Angi si Badita, care au probleme cu drogurile!

Pentru prima data in cei doi ani de cand si-au ridicat fustele in cap, magistratii impostori protestatari s-au confruntat cu vocea mea si a catorva persoane, printre care avocata Cozmina Cerva. Zece persoane i-am infruntat pe acesti derbedei, de pe trotuarul din fata Curtii de Apel Bucuresti. Langa noi, vreo suta de batausi de la #rezist!

loading...

Cum isi permit acesti imbecili, zisi magistrati, sa incalce legea si Constitutia si sa protesteze, cand lor le este interzis? Cum isi permit sa murdareasca roba de magistrat si sa paraseasca sala sedintei de judecata? Sa conteste legile pe care doar trebuie sa le aplice, neavand dreptul constitutional sa le produca ei, ci numai Parlamentul? DE CE Consiliul Superior al Magistraturii, sefii lor ierarhici le permit, de ce nu pun in aplicare legea si sa-i dea afara din magistratura?

Raspunsul? Pentru ca ei sunt STATUL MAFIOT! Pentru ca ei, cei care trebuie sa aplice legea, s-au pus de-asupra legii si ameninta ca un grup mafiot pe toti cei care ridica vocea impotriva statului paralel! EI SUNT POLITIA POLITICA A ROMANIEI, MAGISTRATII! EI SUNT CEI MAI CORUPTI DINTRE TOTI ROMANII! Ei sunt SECURITATEA ANILOR 50, NOII BOLSEVICI!

loading...

Le-am scandat: RUSINE SA VA FIE! SUNTETI POLITIE POLITICA! SUNTETI SCLAVII PROTOCOALELOR SECRETE! SUNTETI #REZIST! ATI DISTRUS MAGISTRATURA SI ROMANIA!

Si, daca tot ati iesit in strada si ati renuntat la beneficiul sacrosant al robei, voi, magistrati corupti, magistrati care nu mai sunteti magistrati, am tot dreptul sa va spun ca sunteti si mafioti, si haimanale, si COZI DE TOPOR!

Toti cei care aveti dosare in curs de judecata, in orice materie, aveti dreptul sa-i recuzati pe judecatori si pe procurori, pentru a vi se raspunde daca au participat la proteste de strada! Iar, daca aveti astfel de informatii: plangeri penale, actiuni la Inspectia Judiciara! JOS CU EI! Ati distrus justitia din Romania, haimanalelor”, a explicat Pavelescu.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
2 Comments

2 Comments

 1. Valter Cojman

  17/09/2018 at 6:19 am

  Infractorii si viitorii infractori din „justitia” romana au iesit in strada.
  Simt ca vremurile bune in care taiau si spanzurau dupa pofta lor, fara sa raspunda, se apropie de sfarsit si vor plati pentru faptele lor.

 2. Petru

  17/09/2018 at 6:28 pm

  Bravo!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top