News

Pentru Iohannis SECURITATEA este pe primul loc. Declarația DOVEDITOARE

Președintele poartă grija instituțiilor de forță și Securității. Pentru el dacă sunt bani pentru acestea, restul chiar nu pare să mai conteze. Altfel nu ne explicăm declarația de mai jos.

loading...

„Securitatea nu vine de la sine. România a înțeles demult că noi nu suntem doar un receptor de securitate, suntem și o țară care oferă securitate și atunci noi trebuie în primul rând să oferim securitate românilor, este evident. Și atunci, cu siguranță, la momentul potrivit vom fi deschiși la o descuție privind cheltuielile pentru apărare. Este o discuție complicată, în condițiile în care toate sectoare cer bani: sănătatea, pensiile și salariile, și școlile, însă fără apărare, fără securitate, nu dorim să fim în România”, a declarat Iohannis la reuniunea NATO.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top