News

Pleșoianu dă LOVITURA în presa internațională. Mesajul lui a ajuns la …

Social-liberalul Liviu Pleșoianu a avut un mesaj puternic pentru oamenii care au venit, într-un număr uriaș, să protesteze împotriva abuzurilor din România.Liviu Pleșoianu a avut un discurs dur la adresa adversarilor politici, a președintelui Klaus Iohannis, a procurorului șef DNA și a foștilor șefi din SRI.

„Aștept de un an și jumătate să se audă adevărata majoritate. Am o veste: în aceste clipe, niște persoane, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior și toți securiștii lor s-au închis într-o sufragerie, văd ce facem noi aici și le e frică. Într-o țară liberă, nu oamenilor trebuie să le fie frică, torționarilor să le fie frică!” a început discursul Liviu Pleșoianu.

loading...

În a doua parte a discursului, politicianul a avut un mesaj în engleză pentru partenerii externi ai României. Mesajul nu le-a picat bine propagandiștilor Noii Securități care fac orice să-și protejeze sistemul și au început să ridiculizeze faptul că deputatul a vorbit în engleză. Țeapă! Presa internațională a preluat mesajul.

”În vreme ce propagandiștii Noii Securități, dimpreună cu toți „elitiștii” închipuiți fac concurs de glumițe de creșă, presa internațională continuă să preia mesajul meu adresat ieri în limba engleză. Tocmai a fost publicat și pe platforma de informare oficială a Vaticanului… Degringolații Noii Securități încă nu pricep că eu nu întreprind niciodată ceva fără să am în vedere și efectele… „Vai, vai, le-a vorbit Pleșoianu protestatarilor în engleză”. Nu, necomplicaților, nu le-am vorbit protestatarilor în engleză. Cu protestatarii am strigat, ÎMPREUNĂ, în frumoasa limbă română. În engleză, am vorbit „doar” ca sa afle întreaga lume… #Understood?”, scrie Pleșoianu.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top