News

Pleșoianu îl face ȚĂNDĂRI pe Traian Băsescu. Discurs FANTASTIC în Parlament

Liviu Pleșonanu a avut o replică dură pentru Traian Băsescu, ”președintele care SCUFUNDASEU atât flota, cât și țara”.

loading...

”În viața asta, multă ipocrizie VĂZUSEU. Dar ca la acest personaj, niciodată nu mai ÎNTÂLNISEU! Când e vorba despre fratele său sau despre o anumită doamnă blondă, spune că statul paralel ACȚIONASEU. Când e vorba însă despre patronii de presă care i s-au opus, „justiția independentă” LUCRASEU.

Fapt este că acest personaj îi NUMISEU în funcții pe toți – pe Kovesi, pe Coldea, pe Livia Stanciu. Iar „statul paralel”, despre care vorbește doar când îi convine,… el însuși îl CREASEU!

loading...

P.S. Mai pomeniți-mi și cu alte ocazii numele, domnule Băsescu. Vă garantez că vă va aduce numai și numai SUCCESURI…”, a spus Pleșoianu.

Totul a pornit de la fostul președinte care s-a referit şi la afirmaţiile deputatului Liviu Pleşoianu, potrivit cărora statul paralel este sufrageria lui Gabriel Oprea.

„În legătură cu afirmaţiile deputatului Pleşoianu care vedea în seara de 6 decembrie 2009, dar şi ieri seară, statul paralel, vine o întrebare firească: Dar la K2 întâlnirile repetate între Dragnea, Ponta, Maior, Kovesi şi Coldea nu sunt stat paralel? Dar întâlnirile repetate Dragnea, Ponta, Kovesi, Maior şi Coldea nu sunt tot stat paralel la T14?

Mă tem că faceţi o construcţie eronată vizavi de statul paralel şi uitaţi că la alegerile din 2009, în condiţiile în care vă permiteţi să sugeraţi existenţa unui grup infracţional, uitaţi că acest grup infracţional la alegerile din 2009 era Voiculescu, cu trustul Intact, era Vântu cu trustul Realitatea, era Patriciu cu trustul Adevărul. Uitaţi cumva sinergia dintre Geoană, PSD şi acest grup care s-a dovedit a fi infracţional? Pentru că şi Voiculescu şi Vântu au fost între timp condamnaţi”, a spus Traian Băsescu.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top