News

Pleșoianu, mesaj EXPLOZIV pentru sclavii Noii Securități

Mesaj dur dar justificat transmis de deputatul social – democrat, Liviu Pleșoianu. ”PSD nu a primit voturi doar pentru programul de guvernare. PSD a primit voturi în primul rând pentru a elibera țara asta din strânsura HIDREI! Și exact asta se va întâmpla!”, spune acesta anunțând că ”sclavii Noii Securități care vor să pună mâna pe PSD pentru a-l transforma într-o anexă vor avea de a face cu mine și cu MILIOANELE de Oameni care ne-au votat!”

Deputatul PSD nu îl uită nici pe Klaus Iohannis căruia ne este din ce în ce mai greu să îi spunem ”președinte” având în vedere dezbinarea pe care o cultivă printre români. Și asta chiar în Anul Centenar pe care suntem siguri că nu dă doi bani găuriți.

loading...

”Toți sclavii Noii Securități care vor să pună mâna pe PSD pentru a-l transforma într-o anexă vor avea de a face cu mine și cu MILIOANELE de Oameni care ne-au votat! Vă promit! Am fost scârbit când am văzut cum își bat joc niște conserve securiste de VOTURILE noastre din 2012! Ei bine, NU vă veți mai bate joc încă o dată!

PSD nu a primit voturi doar pentru programul de guvernare. PSD a primit voturi în primul rând pentru a elibera țara asta din strânsura HIDREI! Și exact asta se va întâmpla!

loading...

A dat ordin #JUPÂNUL Iohannis și v-ați executat întocmai și la timp, ați început să defilați pe la U.M.- urile aparatului de #PROPAGANDĂ? Perfect! Să se separe apele, atunci! Și să vă vadă toți adevăratele fețe!”, a scris domnul Liviu Pleșoianu.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top