News

PNL, despre cei care au fost la protest: Limitați, semidocti, analfabeti, inculti, oameni fara viitor

Curg jignirile față de protestatarii prezenți sâmbătă în Piața Victoriei pentru a atrage atenția asupra abuzurilor din Justiție. Cuvintele oribile nu vin însă de la #rezistenți sau televiziunile Sistemului ci chiar de la reprezentantul unui partid politc. Mai exact, aici vorbim de PNL condus spre prăpastie cu grație de Ludovic Orban. Consilierul PNL de Teleorman, Cătălin Dumitrascu, îi cataloghează în fel și chip pe românii care au vrut să-și facă și ei auzită vocea.

”După aceasta demonstratie grobiana a puterii de a prosti oameni simpli, limitati, după aceasta manifestatie a oamenilor indoctrinati, amagiti, controlati usor, manipulati si prostiti de fiecare data cand e nevoie de ei, oare ce-ar mai fi de zis? Ce speranta de bine, mai bine sau macar la fel, sa iti dea acea adunare de cateva minti stralucite-n toate (da, sunt si oameni inteligenti, abili) care a facut declaratii in fata unei gloate care intr-un procent covârșitor nu a putut intelege o iota din cele spuse, asa cum sunt convins cu siguranta ca nu a avut aptitudinea de a intelege natura si mai ales urmarile faptelor savarsite acum si pe parcursul timpului.

loading...

Au fost si oameni inteligenti, educati acolo. Infim numarul. Oare asta inseamna Romania de astazi? Astia suntem noi? Asa am ajuns noi?” 80, poate mai mult ca procent de semianalfabeti, semidocti, inculti, oameni fara niciun viitor fara alta perspectiva decat maxim ziua de maine, pastoriti de cativa lideri iscusiti, vor distruge inconstienti viitorul unei natiuni, probabil vot de vot. Problema e că sunt dacă mai sunt foarte putine solutii.  Alternative, nu prea…Astia suntem, astia am devenit? Vai de noi! Dar mai ales de ce de după noi”, a scris liberalul.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top