Externe

Politica SUA este o nebunie. Noi sancțiuni împotriva Rusiei pentru sprijinul acordat lui Bashar Assad

SUA intenționează să impună sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei ca răspuns la sprijinul Moscovei față de regimul lui Bashar Assad. Demersul este stipulat în materialele de presă pregătite pentru briefingul de sâmbătă de la Casa Albă, a declarat expertul Consiliului Atlanticului, fost consilier al biroului San Francisco din Trezoreria Statelor Unite, Brian O’Toole.

loading...

Dl O’Toole a confirmat că a văzut documentul. Prezența unei astfel de formulări în materialele serviciului de presă al Casei Albe a fost, de asemenea, anunțată și de tabloidul britanic Daily Mail . Ziarul a comunicat că autoritățile americane nu au putut comenta cu promptitudine aceste informații.

În dimineața zilei de 14 aprilie, Statele Unite, Marea Britanie și Franța au lovit țintele din Siria. Conform datelor preliminare, ca rezultat al loviturilor, trei persoane au fost rănite, dar nu există morți. Țările NATO au sprijinit loviturile coaliției. Rusia a convocat o întâlnire de urgență a Consiliului de Securitate al ONU, unde a prezentat un proiect de rezoluție care condamnă atacul asupra Siriei. Rezoluția a fost respinsă.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top