News

Prietenul lui Iohannis vrea VIOLENTE ca în Franta. Dovada

Un om care s-a pozat alături de președintele Iohannis își arată vesta galbenă, dovadă că vrea să copieze protestele extrem de violente din Franța.

Marian Ceaușescu, cel care-l hărțuia pe domnul Bacalbașa, a pus o poza pe Facebook cu vesta galbenă, în descrierea acesteia scriind „vesta anti-Guvern, penali din politică și ai anti-UMDR”. Pe vestă scrie „urmez exemplul francezilor contra guvernanților”. Este acelasi barbat care a urinat pe sediul ALDE dar cu care se mandreste Klaus Iohannis.

loading...

„Acum glumind, cred că și Jandarmeria Română trebuie să urmeze exemplul Jandarmeriei Franceze. Dincolo de acest domn, care e revoluționar de profesie, ce se întâmplă în momentul de față în Franța, Belgia și Germania e un fenomen care merită analizat. Au apărut și cele 25 de revendicări ale acestei mișcări. Sunt multe elemente care conturează o revoltă împotriva Uniunii Europene”, a declarat Norica Nicolai, europarlamentar, la Antena 3.

loading...

Despre Klaus Iohannis apar tot mai multe bizarerii. Se vorbește că ar exista niște întâlniri secretele la Palatul Cotroceni pe o intrare secretă.

Andreea Sava și invitatul Marius Marinescu au demonstrat la „Descoperiți” că nu există doar o intrare secretă la Palatul Cotroceni, ci un tunel secret.

„Există un tunel prezidențial care poate fi folosit de președintele României, indiferent care este el, fiindcă președintele, în caz de război, trebuie să aibă un centru de comandă subteran de unde să conducă țara”, a explicat Marius Marinescu.

„Am întocmit această hartă cu domnul general Cristea, șeful Serviciilor Secrete al lui Ceaușescu, cu domnul colonel Bartoș, care a construit bunckerul de sub casa Poporului, cu domnul Mihai Mitran și cu domnul Stănculescu. Aceste tuneluri există, o parte din ele, de pe vremea lui Gheorghe Gh. Dej. S-a făcut și această rețea de tuneluri subterane care leagă vila Lac 3 de Palatul Cotroceni. Deci domnul Iohannis poate oricând să coboare pe ușa secretă la circa 10 metri în adâncime în adăpostul antiaerian, se urcă în mașină. E un tunel foarte mare. Eu am vizitat o parte din tunel”, a mai spus Marinescu.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Valter Cojman

    09/12/2018 at 8:33 am

    Asa presedinte, asa sustinator…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top