Externe

Probleme mari pentru F – 35. Pentagonul a RECUNOSCUT TOT

Pentagonul a publicat un raport în care a recunoscut că 50% din aviaonele F-35 din generația a cincea nu sunt potrivite pentru luptă. Specialiștii nu au reușit să remedieze multe defecte tehnice, din cauza cărora aeronavele au fost criticată de mai multe ori, relatează Bloomberg.

loading...

Eforturile depuse nu pot îmbunătăți fiabilitatea F – 35 în ciuda creșterii numărului lor. Versiunile software-ului pentru F = 35 s-au îmbunătățit de 31 de ori, însă unele deficiențe cheie nu au fost încă corectate.

Pentru a finaliza în cele din urmă faza de dezvoltare a modelului F-35 de 16 ani, aeronava trebuie să facă teste militare intensive, care sunt amânate timp de un an. În plus, este puțin probabil ca acestea să fie finalizate până în decembrie 2019.

loading...

Pentagonul consideră, de asemenea, că este necesar să se reducă costul programului. Ministerul Apărării intenționează să accelereze producția de luptători, în ciuda tuturor problemelor. 

Rusia va paria pe Su-35S, o versiune profund modernizată a celebrului Su-27. F-35 ultra-modern ar trebui să evite coliziuni directe cu această mașină.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top