News

Probleme MARI pentru #rezistenți. Se vede luminița…

Zilele pline de tefelism sunt pe sfârșite. Eșecurile repetate din ultimul timp, în privința mobilizării oamenilor la protestele # rezist, l-au determinat pe Mălin Bot să-și reconsidere, atât apropiații,cât și strategia viitoare. Astfel, acum abia se mai vede un picior #rezistent pentru locurile unde se adunau.

loading...

Despre Sandy Matei, crede că “ este o voce importantă a maratonului civic” Fără a aminti măcar un cuvânt despre episodul cu maltratarea bătrânului “ bolșevic” de către același Sandy Matei, jurnalistul trece peste gestul huliganic, oferind o explicație halucinantă pentru conul de umbră în care se află acesta:

 „Sandy Matei îmi spunea că au fost perioade când a avut audiență de peste un milion de persoane.

loading...

Eu cred că din cauza acestei audiențe consistente a devenit o țintă Sandy Matei și este sistematic denigrat atât de propaganda oficială a mafiei, cât mai ales de cârtițele corupților.”

În privința strategiei, Mălin Bot semnalează prezența cârtițelor care mai știu cum să facă să provoace disensiuni pentru a nu se aduna lumea la Parlament, în 6 martie 2018. #nextlevel „Așa că le recomndă susținătorilor să reditribuie apelul la unitate și ”celor pe care îi știti că sunt onești la Coruptia Ucide

Emoționat, un Vald Țepeș agramat concepe un înflăcărat îndemn la luptă:

Vlad Tepes PE IEI OAMENI BUNI VOR FUGII CU TOTII SI VOR FALSIFICA MULTE DOCUMENTE ACUM SA I CASAPIM VOI NU SUNTETI INCONSTIENTI CA IEI FURA MILIARDE DE € SI AU SI PROBLEME CU LEGEA SI NOI STAM CA PROSTII PE IEI ACUM FURCA SI TOPORUL FUTUI IN INIMA AIA HANIE VENIM IN FORTA DRAGNEA PENALULE TE CASAPIM JEGOSULE HUUUUUUUUUU

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top