News

Proteste Franța. O femeie a murit, după ce a fost lovită de o canistră de gaz lacrimogen

Proteste Franța. O femeie în vârstă de 80 de ani a murit în timpul protestelor din orașul francez Marsilia, după ce a fost lovită de o canistră de gaz lacrimogen, scrie BBC.

Femeia, care trăia într-un apartament în apropiere de locul unde avea loc protestul împotriva scumpirii carburanților, a fost lovită în față de un tub de gaze lacrimogene în timp ce închidea obloanele.

loading...

Proteste Franța. Aceasta a fost dusă la spital, dar a murit la scurt timp în timpul unei operații, conform presei locale, conform hotnews.ro.

Alți trei protestatari au murit în Franța de când au început protestele „vestelor galbene”, așa cum este numită mișcarea care se opune creșterii accizelor la carburanți.

loading...

Proteste Franța. 13.6000 de oameni au luat parte la protestele din toată țara în această duminică, conform unui comunicat al Ministerului de Interne al Franței, mai scrie BBC.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top