Externe

Putin: Vreau să pun o întrebare: ce rost mai are lumea fără Rusia?

Președintele rus Vladimir Putin a declarat, miercuri, în cadrul unui interviu pentru filmul “World Order 2018″ realizat de Vladimir Solovyov, că Rusia va folosi armele nucleare doar ca măsură de răspuns la un atac extern.

loading...

„Este un subiect extrem de important și sensibil. Comunitatea internațională știe asta. Planul nostru cu privire la armele nucleare este să folosim ca o măsură de răspuns”, a declarat Putin, potrivit Sputnik News.

Decizia de a utiliza armele nucleare poate fi folosită numai în cazul în care sistemul aerian defensiv al Rusiei înregistrează nu doar lansarea unei rachete, ci și traiectoria exactă și momentul în care va lovi Rusia, a explicat Putin.

loading...

„Da, ar fi o catastrofă globală pentru lume, dar ca cetățean rus, ca președinte al Rusiei, vreau să pun o întrebare: ce rost mai are lumea fără Rusia?”, a mai spus liderul de la Kremlin.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top