News

Rareș Bogdan și-a luat DAUNĂ TOTALĂ de la Cristoiu. PARADEALĂ pe sistem TURBO

Episod jenant pentru lumea presei românești. Cel puțin în opinia noastră. Un jurnalist s-a dus la congresul unui partid politic și a făcut un circ infernal. Nu ținem minte să fie un astfel de episod în trecut. Cineva să coboare atât de mult. Echidistanță? Deontologie?

loading...

Un jurnalist trebuie sa se axeze pe oferirea de informatie publicului fara a o prezenta intr-o anumita lumina, spune Jaqui Banaszynski, jurnalist detinator al premiului Pulitzer: „Trebuie sa transmiti informatia oamenilor astfel incat ei sa ia o decizie, dar nu sa ii impingi spre a lua o anumita decizie”. Bogdan pare străin de toate acestea.

El a intrat și în vizorul jurnalistului Ion Cristoiu care s-a arătat dezgustat de realizatorul Realitatea TV. Alături de Mălin Bot, Sandy Matei și alți rezistenți, Bogdan a ținut discursuri anti PSD la un sistem audio amplasat probabil ilegal.

loading...

Sîmbătă, 10 martie 2018, s-a desfăşurat la Bucureşti, la Sala Palatului, Congresul Extraordinar al PSD. În afara Sălii Palatului, prin Rareș Bogdan, Realitatea tv a regizat un scandal de maidan, transmis în direct, avînd drept scop vădit bruierea prin gălăgie de Stradă a Congresului.

N-a reușit decît să coboare presa și mai jos decît se afla pînă acum prin implicarea de chibiț în chelfăneala politică din România, o premieră nenorocită în istoria postdecembristă. Dacă Opoziția ar avea o minimă inteligență politică ar protesta la CNA împotriva unor astfel de derapaje inadmisibile.

Realitatea tv a deschis drumul diversiunilor regizate de presa adversară în fața sălilor în care se desfășoară acțiuni ținînd strict de viața internă a unui partid.

Azi a fost PSD. Mîine poate fi PNL sau PMP sau chiar USR. Dacă n-aș ști cine finanțează Realitatea tv aș crede că scandalul a fost plătit de Liviu Dragnea. Asta pentru că el a servit din plin președintelui PSD”, scrie Cristoiu pe blogul personal. Mai jos este un clip cu prestația lui Rareș Bogdan. (sursa colajului de clipuri: Vocea străzii)

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top