Externe

Răsturnare de situație rușinoasă în cazul spionului OTRĂVIT. Substanța nu e produsă în Rusia ci …

”Substanța folosită pe Serghei Skripal a fost un agent numit BZ, potrivit laboratorului elvețian Spiez”, a spus ministrul rus de externe. Toxina nu a fost niciodată produsă în Rusia, ci este în arsenalul SUA, Marea Britanie și alte state NATO. Este un moment rușinos pentru cei care au orchestrat acest caz și care au avut ca țintă Rusia.

loading...

Serghei Skripal fiica Yulia au fost otrăviți cu o toxină incapacitantă cunoscută sub numele de 3-chinuclidinilbenzilați sau BZ. Sunt rezultatele examinării efectuate de un laborator elvețian chimic care a lucrat cu probele pe care le-a transmis la Londra Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice (OPCW).

Centrul elvețian a trimis rezultatele către OPCW. Cu toate acestea, supraveghetorul chimic al ONU s-a limitat doar la confirmarea substanței folosite fără a menționa nimic despre celelalte fapte prezentate în documentul elvețian.

loading...

Laboratorul Spiez este un centru de cercetare elvețian de stat, controlat de Oficiul federal pentru protecția civilă elvețiană și, în cele din urmă, de ministrul apărării al țării. Laboratorul este, de asemenea, un centru de excelență recunoscut la nivel internațional în domeniul protecției nucleare, biologice și chimice și este unul dintre cele cinci centre autorizate permanent de OPCW.

Ministrul rus de externe a spus că Londra a refuzat să răspundă la zeci de întrebări „foarte specifice” solicitate de Moscova cu privire la cazul Salisbury, precum și să furnizeze dovezi substanțiale care să explice incidentul. În schimb, Regatul Unit a acuzat Rusia de faptul că nu a răspuns la propria întrebare, a adăugat el, spunând că, de fapt, Londra nu a pus nici o întrebare, ci a dorit ca Moscova să admită că este responsabilă pentru livrarea agentului chimic în Marea Britanie.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top