News

Replici dure între ORESTE și PLEȘOIANU: „Ciuma roșie” zici, nazist scelerat?

Oreste Teodorescu și demnitarul Liviu Pleșoianu s-au contrat sâmbătă pe tema Congresului din PSD. Pe stilul lui Mălin Bot, Oreste a devenit tot mai agresiv însă cuvintele nu prea l-au ajutat.

loading...

În timp ce a zbierat în fața Sălii Palatului alături de protestatarii #rezist, el a comentat și pe Facebook situația din PSD ceea ce l-a determinat pe Pleșoianu să reacționeze.

loading...

„Ciuma roșie” zici, nazist scelerat? Tu faci „tabere de meditație”, apucatule?!? Tu, nepoțelul lui Goebbels, le vorbești altora despre… „spirit”? Ești doar un frustrat plin de ură, un Apostol al URII VIDE. Și nu, nu ești „esoteric”. Esti doar #ISTERIC.

P.S. Oricât de multe păcate ar avea PSD-ul, să nu uităm niciodată ce e… dincolo!” – scrie Pleșoianu.

Replica lui Oreste este una pe care este greu să o califici. Este o regulă: Nu implica familia într-un conflict. Din păcate, nivelul e coborât prea mult de unii.

Înțeleg ca pacientul care pare ca întreabă nervos: “halatul, dar halatul, cât e halatul…”, face icter furibund , făcându-ma nazist și in multe feluri, extrem de amuzante…

Evident ca e dreptul lui și nu ma afectează deloc, dar vreau și eu sa pun o întrebare, distinsei sale soții, care am înțeles ca este medic ginecolog: 

– Stimata doamna, cât ar costa sa-l întoarceți pe frumos, exact acolo de unde a venit?”, scrie Oreste pe Facebook.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top