News

#Rezist despre pensionari: Niște vite bătrâne. Postare incredibilă. Sunt niște….

Gloată de vite batrane. Aceasta este părerea #rezist despre pensionarii României. O postare șocantă arată cum gândesc tinerii frumosi si liberi. ”Uitati-va la ei cum arata : jerpeliti ,urat mirositori de nespalare”, scrie o rezistentă. Postarea tulburătoare este mai jos.

 Nu aveti nici o sansa sa clintiti macar cat un fir de par conceptiile acestei gloate de vite batrane ,inraita de lipsuri ,greutati si foame vesnica ! Uitati-va la ei cum arata : jerpeliti ,urat mirositori de nespalare ,rai ,incrancenati si agresivi chiar intre ei ,plini de ura ,fara educatie ,fara carte ,fara nici un Dumnezeu pe lume ! Singura lor dorinta este sa traiasca cat mai mult si sa ,,apuce” sa ,,manance” pensia cat mai mult – chiar daca asta inseamna pt cei mai multi dintre ei ceai cu biscuiti !”(Mirică Emilia )

loading...

“”Unora care stau ore în șir la coadă ca să plătească ce ar putea plăti până la 31 martie chiar nu ai ce să le mai faci…Pe ăștia doar un glonț în cap îi mai scapă de imbecilitate...””( Edy Szasz )

Vasile Cgb N-am vazut mai PROSTI decat cei care stau la coada ca sa-si plateasca impozitele ! ( ca sa fie bani ptr parlamentari si pensii speciale !

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top