News

Rezistenții i-au stricat sărbătoarea Simonei Halep de pe Arena Națională

Aproximativ 20.000 de oameni au întâmpinat-o pe Simona Halep pe Arena, unde aceasta a venit să îşi prezinte trofeul câştigat la Roland Garros. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit alături de jucătoare, a fost huiduită de mai mulți #rezistenți prezenți pe stadion ca să-și arate frustrările. Nu este pentru prima dată când aceștia fac circ în public.

Este regretabil că un astfel de moment important dar și emoționant pentru țara noastră să fie stricat de o mână de oameni, oameni care nu fac decât haos pe unde trec. Este ușor de înțeles că în anumite momente aceste acte sunt total nepotrivit și de condamnat. Ne cerem iertare de la Simona pentru modul în care s-au purtat acești rezistenți. Oare s-au gândit ei că axcest eveniment s-a transmis în străinătate? Ce vor înțelege cei din afară? Că suntem niște sălbatici. O astfel de imagine ne fac în lume acești rezistenți.

loading...

Chiar și așa, Simona Halep a prezentat, luni, trofeul cucerit la Roland Garros, în cadrul unei ceremonii la Arena Naţională. În deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu o eșarfă tricoloră pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orașului și a încercat un mic discurs, dar a fost huiduită de miile de oameni din tribune, care au scandat numele Simonei.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top