News

#Rezistenții nu s-ar da în lături de la acțiuni TERORISTE! Priviti

O discuție aprinsă între postacii de pe paginile de socializare ale lui Mălin Bot și Sandu Matei examinează alegerea unor soluții radicale în eventualitatea în care Liviu Dragnea ar câștiga alegerile pentru președinția României. Succesul mitingului PSD, discursurile cu trimitere la manifestările #rezist, disciplina și numărul mare de participanți din Piața Victorie i-au scos din minți pe# rezistenți care, după o sumbră evaluare a zilei de ieri, iau în calcul ( cu tot riscul aferent ) posibilitatea unor acțiuni teroriste.

Moldovan Dorin EU VA FAC O PROMISIUNE DACA DRAGNEA IESE PRESEDINTE EU CU MANA MEA IL IMPUSC MA SACRIFIC SI DACA TREBUIE FAC PUSCARIE PE VIATA SAU DACA TRE MOR DAR IL EXECUT FARA NICI O REMUSCARE

loading...

Lidia Cozariz Te asigur că nu sunteți doar doi.

Chiran Tiberiu te rog sa stai la rand !

loading...

Vasile Pop da dc va complicati dc nu le futeti o bomba in parlament fara ca nimeni sa nu stie cn a facut asta, ca e plin de gunoaie acolo?!

Moldovan Dorin Chiran Tiberiu. Treaba cu bomboana e mai complicata tre sa fie ceva foarte puternica plus eu nu vreau sa distrug cladirea nu ca nu ar merita parlamentarii senatorii si toata suita incepind cu 89 incoace, plus eu nu ma ocup cu asemenea acte dar daca tara si situatia o cere trebuie sa ne sacrificam

Gabi Tatarasanu punem mana de la mana si angajam pe cineva…stii ce zic

Cosmina Darius Ba Malin de ce nu organizezi cu niste Interlopi, faci niste meetinguri cu ei si sa l aranjezi fain pe Ciordache comunistu direct in bot ! Dai un ban da macar stam in fata😃👍 am scapat!

Cosmina Darius Exista oameni care pt bani fac orice.. asadar.. Alta solutie mai greu ..

( Pe pagina lui Sandu Matei )

 Pop Razvan 100.000 de oameni x 10€ = 1.000.000€. Eu zic ca merita sa facem o cheta si sa angajam niste mercenari sa se ocupe de ei 😂

Pop Razvan ISIS cred ca nici n-ar sta pe ganduri la suma aia 

Sigur, de la vorbă la faptă e cale lungă, dar amintim cititorilor că la 8 decembrie 1920, la ora 14.30, când Senatul trebuia să-şi reia lucrările, a avut loc un act terorist, soldat cu o explozie puternică, în urma căreia şi-au găsit sfârşitul episcopul greco-catolic Demetru Radu, ministrul Justiţiei, Dimitrie Greceanu, care a murit câteva zile mai târziu, şi Spirea Gheorghiu.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top