News

Românii din M. Britanie se DELIMITEAZĂ de protest: Noi nu sunt FASCIȘTI să răsturnăm…

Românii din Marea Britanie sunt solidari cu cei din Italia și Spania și mulți dintre ei anunță că nu vor participa la protestul de la București din data de 10 august. Mai mult, aceștia se simt jigniți că se face apel la ei pentru a răstura un guvern. Aceștia acuză partidele politice de Opoziție de manipulare.

În plus, lista USR cu privire la acțiunea ”Fără penali” este privită foarte rău de aceștia. La ora actuală, manifestația dorită pe 10 august se poate spune că este foarte subțire iar organizatorii ar putea să facă protestul doar cu Mălin Bot, Sandy Matei și Cristian Dide. Doar nu e prima data. Am intrat în cele mai mari grupuri de români din Marea Britanie iar reacțiile lor sunt total opuse față de ce aruncă manipulatorii pe piața din România.

loading...

”Pe mine nu mă interesează acest protest deloc. Probabil niște partide vor să se folosească de Diaspora pentru scopurile lor politice. E rușinos că în an Centenar, unii au grijă doar să facă scandal. În loc să promoveze unitatea, ei promovează dezbinarea. Ce tot ne chemați să stăm în stradă? Pentru ce? Românii au ales ceva. Asta e democrația. NU  mai promovați această acțiune”, scrie Simona din Londra ca răspuns la un afiș de pe un grup de Facebook în care se chema lumea în stradă.

”Asta e drumul catre nazism dar esti prea mic sa stii ce inseamna asta imi este mila se tine Si o sa ma rog lui Dumnezeu pentru sanatatea ta sa iti dea mintea de pe urma. Asa se începe cu eliminarea unor grupuri ca sunt ciuma rosie apoi tiganii ca sunt hoti apoi evreii apoi cine mai doriti dumneavoastra domnule sa eliminati doar ca nu va convine iar asta e discriminare pura. Nu o sa pun mai presus tara sau poporul inaintea umanitatii. Doar animalele reactioneaza din instinct”, susține Sorin Horia din Glasgow.

loading...

”Suntem în anul centenarului și voi ne chemați al Revoluție? În primul rând pe cine reprezentați că nu am auzit niciodată de voi. Nu ne mai aburiți ca în 2014. Ce protest civic e asta cand are in spate partide politice? Românii din țară și-au ales singuri drumul și nu e treaba noastră să mergem și să facem scandal în țară. Ăsta e exemplu pe care vrem să-l dăm copiilor? Am atâția prieteni români aici și nici măcar unul când se duce acum în țară nu o să meargă la manifestarea asta idioată”, spune și Elena din Bolton.

Distribuie acest articol dacă vrei să desființăm împreună manipularea pusă la cale de dezbinatorii de țară! Uniți pentru Centenar!

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
4 Comments

4 Comments

 1. mirica a gheorghe

  26/07/2018 at 8:28 pm

  bravo sint mindru de voii semneaza mirica a gheoregheFRONTUL DEMOCRAT ROMAN si va multumesc odata ce sinteti stabiliti acolo refuzati si votarea TRAIASCA FRONTUL DEMOCRAT ROMAn moarte tiranilor la revedere tel 0720175140

 2. Grozavu Adrian

  26/07/2018 at 11:06 pm

  Băi sclavilor, mancați căcat cu gura plină !!! Vorbiți, dacă vorbiți într-adevăr, cu Leana din Videle sau cu Vasile din Craiova, niște rătăciți ca și voi, și pune-ți în gura romanilor vorbe agreate de borfașii din Kisselef !!!! Sunteți de tot căcatul !!! Aveți rabdare pană pe 10 august, o să vă mancați între voi, viermi împuțiți !

  • Plavitu Constantin

   31/07/2018 at 1:05 pm

   omule,daca esti, ce-i cu limbajul asta de cort ? Cine te va asculta ?

 3. El Condor

  28/07/2018 at 7:04 am

  Pana la urma cred ca doar „romanii” dintr – o singura „tara nerecunoscuta internetional” vor participa la aceste „mitinguri ” , netinand cont de faptul ca daca pleaca din „tara nisipurilor” cu „marea sangerie” , s-ar putea sa nu aibe unde sa se mai intoarca si nici nu vor cuceri prin „proteste spontane bine dirijate” PAMANTURILE DUPA CARE TANJESC . Le doresc numai bine si sa le dea Dumnezeu ceea ce cauta !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top