News

Rușinos. CTP face „BĂȘCĂLIE” de Jandarmeria Română

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face declaratii jignitoare la adresa Jandarmeriei si analizează declarațiile făcute de Eugen Teodorovici în legătură cu limitarea dreptului românilor de a munci în străinătate. In stilul caracteristic dar deloc decent, CTP rade de toata lumea crezand ca este buricul pamantului.

„În an Centenar, la ceas aniversar, în săptămâna mare a României în sărbătoare, puteți să-mi spuneți și mie, dragi Republicani, câte gesturi unificatoare, de popor la un loc strângătoare, ați văzut în acest an al amintirii Unirii?

loading...

Zice ministrul Finanțelor, Orlando Furioso, că românii care muncesc într-o țară din Europa să aibă dreptul ăsta doar 5 ani, după care să fie alungați de-acolo, doar-doar s-or întoarce în Românica din care au plecat de drag. Îi ține hangul boieroaica Pintea, de la Sănătate, care cere legarea de glie a medicilor rezidenți, că adică cum să se mai ducă ei în străinătate, dacă li s-au mărit salariile cu bani de la buget?

În spatele acestor acte de românitate, cum ar spune domnul profet al neamului, Dan Puric, stă ideea că cine pleacă din țară e trădător de țară, nu mai e român. Rădăcinile sunt vechi: în anii `80, Ceaușescu voia să introducă plata studiilor superioare pentru cei care doreau să emigreze. Cristian Țopescu a fost scos de pe post, în Televiziunea Română, deoarece a spus în direct că fotbaliștilor români ar trebui să li se permită transferul la echipe străine.

loading...

Un important furnizor de pacienți pentru sectorul Sănătății, Jandarmeria Română, declară că toți cei care, la defilarea de 1 Decembrie, au de gând să-i întoarcă spatele în semn de protest pentru ce a făcut pe 10 august, „se descalifică ca oameni, ca cetățeni și ca români”. În primul rând, a sta cu spatele înseamnă că nu dai cu că ca și ca ce, este vorba de un protest pașnic. În al doilea, dacă Ion îi întoarce spatele la Maria, după ce ea i-a tras niște pălmi, înseamnă că numitul Ion e neom, i se ridică cetățenia, încetează să mai fie român? Nu, că Maria nu e Jandarmeria și nici Jandarmeria nu e Maria, e Carmen, femeia cu mustață pe frunte”, scrie Cristian Tudor Popescu pe Republica.ro.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top