News

S-a aflat MOTIVUL pentru care Dancă a fugit de la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut ieri în lumea televiziunii. Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, a plecat cu scurt timp înainte de începerea emisiunii „Subiectiv” moderată de Răzvan Dumitrescu, la care era invitat. Din câte se pare, Ionel Dancă nu a vrut să rămână în emisiune din cauză că ar fi fost deranjat de prezența celorlalți invitați.

Printre invitații lui Răzvan Dumitrescu, la emisiunea „Subiectiv” se numărau europarlamentarul Claudia Țapadel, Ingrid Mocanu și Răzvan Savaliuc. După plecarea de la emisiunea, Ionel Dancă a scris pe Facebook că a părăsit incinta după ce a aflat ca o persoana condamnata penal in prima instanta urma sa fie alaturi de mine in platou. Se referea la avocata Ingrid Mocanu de la care a primit si o replică pe măsură pentru acest oribil gest. Trebuia să părăsească și partidul când Ludovic Orban era condamnat dacă tot e plin de corectitudine. Este pentru prima dată când un purtător de cuvânt își permite să facă asta. Venind de la PNL chiar nu ne mai miră nimic.

loading...

”In aceasta seara am avut un loc rezervat in emisiune la Ravan Dumitrescu si chiar daca am plecat, locul meu a fost bine pastrat toata emisiunea. Am decis sa nu mai particip la emisiunea lui Razvan Dumitrescu din aceasta seara dupa ce-am aflat ca o persoana condamnata penal in prima instanta urma sa fie alaturi de mine in platou. Cu persoana respectiva am avut un schimb de replici dure in cadrul unei alte emisiuni, la o alta televiziune, in care i-am spus ca nu are nicio calitate sa vorbeasca la tv despre justitie atat timp cat este condamnata penal cu executare in prima instanta. Corect ar fi fost sa fiu informat din timp despre participarea acestei persoane la aceeasi emisiune pentru ca as fi declinat invitatia de la inceput„, a scris Dancă.

Avocata Ingrid Mocanu a reacționat pe pagina de socializare și l-a pus la punct de Ionel Dancă. ”Consideră că o condamnare a mea în primă instanță dată de judecătoarea de Sistem Trancă, care a condamnat-o și pe Mariana Rarinca, trebuie să mă împiedice să vorbesc. Dar ăia care cereau mită în direct la TV și au fost achitați după ce au sărit pot vorbi? Dar cei care au furat pe bune și nu li se fac dosare pentru că sar, trebuie să vorbească?”, a scris Ingrid Mocanu cu referire la Ludovic Orban, acest personaj nefrecventabil.

loading...

”Acest individ, Dancă, vorbește pe bani pentru PNL. El a căpușat toată viața lui instituțiile statului, și a făcut intervenții nenumărate pentru diverse lucruri, a votat prin consilii de administrație unde a produs prejudicii uriașe, dar nu este tras la răspundere. E disperat că dacă Statul Paralel cade, va răspunde pentru ceea ce a făcut, chiar pe bune. În schimb, consideră că o condamnare a mea în primă instanță dată de judecătoarea de Sistem Trancă, care a condamnat-o și pe Mariana Rarinca, trebuie să mă împiedice să vorbesc. De ce? pentru că ”hoțul necercetat” e negustor cinstit? Și ”paradiții pe nedrept” nu mai pot vorbi? Dar ăia care cereau mită în direct la TV și au fost achitați după ce au sărit pot vorbi? Dar cei care au furat pe bune și nu li se fac dosare pentru că sar, trebuie să vorbească? Aia e justiția cea bună? Hoții țopăitori liberi și nevinovații la pușcărie? PĂI NU!”, a scris Ingrid Mocanu.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top