News

Savu: Ne-am fi dorit cu toții să avem un președinte capabil să reacționeze în fața abuzurilor DNA

”Ne-am fi dorit cu toții să avem un președinte conectat cu țara, capabil să reacționeze la revolta societății românești în fața abuzurilor DNA și a poliției politice”, susține dezamăgit Daniel Savu. Acesta mai precizează că că exprimarea cu “oportunitatea politică” n-a fost deloc întâmplătoare, pentru că se dovedește, mai evident ca oricând, din toate declarațiile care apar, că procurorul șef DNA chiar cântărește greu din punct de vedere politic, sub toate aspectele.

loading...

”Ne-am convins definitiv că nu este cazul, având în vedere că pentru cea mai importantă decizie pe care o avea de luat în acest mandat, Klaus Iohannis s-a comportat lamentabil. Va trebui să ne asumăm o permanentă bătălie în plan legislativ chiar cu președintele României până la alegerile prezidențiale de anul viitor, iar Curtea Constituțională va deveni un reper pentru deciziile care țin de nivelul de competență prezidențial.

Văd foști demnitari ai statului și analiști care vorbesc atât despre supremația președintelui, cât și despre faptul că s-au făcut calcule electorale dacă procurorul șef DNA să fie revocat sau nu. L-am urmărit chiar pe Klaus Iohannis accentuând faptul că el este cel care are ultimul cuvânt în această problemă, deci își asumă toate consecințele !

loading...

Înțeleg că exprimarea cu “oportunitatea politică” n-a fost deloc întâmplătoare, pentru că se dovedește, mai evident ca oricând, din toate declarațiile care apar, că procurorul șef DNA chiar cântărește greu din punct de vedere politic, sub toate aspectele. În tot acest hățiș de oportunități, calcule, influențe, decizii prezidențiale, unde este cetățeanul român, unde sunt oamenii nenorociți pe viață de DNA, cum le explică președintele decizia pe care a luat-o ? Nicicum, și din acest punct de vedere ar fi extrem de important să știm cât de liber și independent este cu adevărat președintele României…”, a precizat Savu.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top