News

Scandal la Antena 3 cu un liberal: ”Aici nu pot sa spun nimic, nu?” Ștefănescu îl DISTRUGE

Tensiuni maxime la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a contrat puternic, luni seara, cu deputatul Ioan Cupsa (PNL) care pare că nu vrea să înțeleagă nimic.

”Codrin Stefanescu: „Ce morga. Domnule, o sa va ia Ciolos pe tava, o sa va alinieze pe toti pentru ca produsul asta al sistemului, numit Ciolos, este omul care va prelua tot PMP, PNL, USR, va aliniaza! O sa fiti cu morga pentru Ciolos peste cateva luni de zile si o sa il pupati in dos pe Ciolos pentru ca asa suna ordinele pentru ca Ciolos este produsul sistemului, omul caruia i se dau toate partidele si tot sistemul pe mana cu un singur tel: baietii astia cu ochii albastri care au prapadit Romania in ultimii 15 ani de zile, daca nu isi gasesc produsul care sa ii apere stiu ca vor dla cu subsemnatul multi dintre ei pentru nenorocirile pe care le-au facut. Si atunci ii aliniaza pe toti, e Orban care canta in piata, pe domnul Tomac, pe aia de la USR si le spune, Ba baieti voi impreuna si cu MRI aveti un sef, un candidat. Noi, pe Iohannis, care nu a fost bun il facem bucatele (…)”

loading...

Ioan Cupsa: „Dumneavoastra ati descris practic, cu acel pupat in dos, procedura pe care o aplicati la Partidul Social Democrat.”

Codrin Stefanescu: „Va dati interesant, va dati superior, grav!”

Ioan Cupsa: „Va rog sa nu ma mai jigniti!”

Codrin Stefanescu: „Rugati acasa, dumneavoastra.”

Ioan Cupsa: „Va rog sa nu ma mai intrerupeti!”

Codrin Stefanescu: „Va intrerup de cate ori vreau eu, de cate ori am chef pentru ca ati vorbit numai prostii in emisiunea asta. Ati pus-o la punct si pe doamna Renate Weber, care este un nume. Dumneavoastra nu aveti niciun nume, nu existati! Habar nu am cum va cheama, va spun sincer! V-a prezentat domnul Mihai Gadea si nu am retinut, dar Renate Weber e Renate Weber. Ce e cu morga asta asa?”

Ioan Cupsa: „Decat sa fiu Codrin Stefanescu, prefer sa fiu no name.”

Codrin Stefanescu: „Sunteti un no name cu morga si cu atitudine de barosan in emisiunea lui Mihai Gadea, care o pune la punct pe Renate Weber. Am rezistat, am rezistat!”

Ioan Cupsa: „Am ineteles ca aici nu pot sa spun nimic, nu?”

Codrin Stefanescu: „Sunteti opresat, o sa va opreseze Julien, vine peste voi si o sa va alinieze pe toti si o sa dansati toti impreuna cu toti si o sa dansati toti impreuna cu hastag, si cu Julien, dar la alegeri tot o sa va batem.”

Ioan Cupsa: „Asta credeti dumneavoastra” – se arată în dialogul redat de Aktual24.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top