News

Securiștii vorbesc de cât de civilizați sunt cei din #rezist. Serios? Vedeți ASTA și vă răzgândiți

Câteva posturi TV și site-uri promovează agresiv mișcarea #rezist dar cu ocazia mitingului PSD au dus minciuna și mai departe. S-a încercat manipularea conform căreia #rezistenții sunt niște educați în timp ce persoanele care au participat la mitingul împotriva abuzurilor sunt niște oameni săraci cu pregătire precară. Păi dragi securiști, simpatizanții PSD nu au strigat împotriva Realitatea TV cum au făcut cei din #rezist cu Antena 3. Dar să revenim la oile noastre că vorbeam de rezistenți. Ca să ne dăm seama de nivelul acestora am luat câteva comentarii pe care le-au făcut la postarea lui Adrian Țuțuianu. Să vedeți elita #rezist în toată splendoarea ei.

”Ce vedeți sunt „reacții” la o postare cu mitingul de ieri. Nu mă sperie nimic din lucrurile extrem de urâte scrise acolo. Mă îngrijorează, însă, nivelul de #violență, incitarea la fapte foarte grave, #amenințările, gradul de educație, #discriminarea abruptă. Ei sunt „alternativa curată și morală”?

loading...

P.S: Un adevăr esențial se filtrează acum: PSD a fost, este și va fi cel mai mare partid din România pentru că NU I-A DISPREȚUIT NICIODATĂ PE OAMENI și a știut să se adreseze tuturor, fără discriminare de vârstă, gen, educație, clasă socială. Probabil că asta deranjează îngrozitor”, a scris Țuțuianu.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top