News

Semnarea Pactului pentru migrație va aduce …

Semnarea Pactului pentru migrație va aduce riscuri imense pentru România. O spune fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

”Timp de 12 ani am luptat împotriva terorismului. Cred că știu despre ce vorbesc. Românii au dreptul să trăiască într-o țară sigură. România NU trebuie să semneze acest pact cu diavolul.

loading...

România 3.0 se opune trimiterii a zeci de mii de migranți în România. Împreună putem bloca blatul mizerabil dintre Iohannis-Coaliția PSD/ALDE-guvernul Dăncilă!”, a afirmat Dragomir.

Un grup de asociații nonguvernamentale se împotrivesc “colonizării României cu populații străine!” și organizează un marș în acest sens.

loading...

“Facem un Marș de protest în București, miercuri 5 decembrie, începând cu ora 15:00. Politicienii nu au niciun mandat din partea poporului român să semneze infamul Pact pentru Migrație de la Marrakesh, din 10-11 decembrie. Constituția României nu poate fi încălcată pentru niciun motiv! Ea precizează cât se poate de clar că ”România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil” (Art.1, alin.1) și că ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine” (Art. 3, alin. 4).

Atragem atenția că nu s-a verificat constituționalitatea prevederilor acestui Pact! S-ar fi văzut că legea fundamentală nu permite politicienilor să-l semneze. Pentru aderarea României la o înțelegere internațională, poporul român trebuie consultat prin dezbateri publice, conform Legii Tratatelor 590/2003. Or, există chiar și parlamentari care încă nu știu ce prevede acest Pact! Prevederile Pactului pentru Migrație duc la încălcarea suveranității țării noastre deoarece vom fi obligați să primim imigranți, indiferent dacă vrem sau nu!”, spun organizatorii marșului.

Aceștia cer retragerea completă și definitivă a României din Pactul pentru Migrație. “Conform voinței poporului român de a NU fi colonizați cu străini, trebuie să refuzăm acest Pact și să ne alăturăm țărilor care deja au făcut-o: SUA, Israel, Ungaria, Croația, Austria, Estonia, Polonia, Cehia, Slovacia, Italia, Australia etc. La 100 de ani de la victoria de la Marășești trebuie să strigăm din nou, de data aceasta către propria noastră clasă politică: Pe aici nu se trece!”, mai spun organizatorii.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top