News

Și dacă marele MITING o să fie un mare FÂS. Într-un minut înțelegi de ce

De cel putin câteva săptămâni auzim de marele miting din 20 ianuarie. Nu se știe încă de ce i se spune așa dar se pare că unii așa consideră că o să fie. Există o bază reală că în București vor ajunge 100.000 de mii de oameni sau mai mult? Nu. În afara de vorbele #rezistenților care anunță acest protest nu există nimic.

Este și mica manipulare care nu ține. Mereu se spune de exemplu: ”Brașovul vine în Capitală să protesteze”. În realitate vin 10 oameni din Brașov adică fix doar cei care spun asta. Doar nu vă imaginați că urcă în autocare toți brașovenii dar ei spun așa că poate ține.

loading...

Ne-am uitat pe pagina de socializare a organizatorilor și se anunțaseră 10.000 că vor participa din toată țara. Nu sunt mare miting deloc. Dacă punem la socoteală și faptul că pe net mulți zic că vin dar nu mai ajung niciodată, lucrurile nu mai stau bine deloc. Dar să lăsăm internetul. Am văzut deja socoteală și e tragică pentru #rezistenți.

La ultimele proteste au fost cel mult 40.000 dar din toată țara. Atâția au ieșit pe încărcate. Sunteți așa siguri că toți din țară care au ieșit atunci se vor pune în autocare și să vină la București? Sunteți? Nici noi. Deci marele miting nu prea se arată nici din calculele astea. Trist.

loading...

Să luăm acum pe județe. Pe încărcate să zicem că vin 500 din fiecare județ (nu uitați că le trebuie autocare) și dacă vin atâția ajungem pe la 20.500 de oameni plus cei din București să zicem că s-ar ajunge la 35.000 de oameni. Unde este marele miting? În aceste condiții mega giga protestul #rezist s-ar putea să fie doar o fâsâială ieftină cu tot cu hashtag.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top