Life

Simona Halep, dovadă de AROGANȚĂ față de cei care o așteptau la aeroport

Simona Halep s-a arătat destul de arogantă față de susținătorii care au venit pentru ea la aeroport să o felicite. Tenismena parcă era fugărită și pare că nu le-a dat mare importanță suporterilor români. Indiferent de starea de oboseală, aceasta putea depune un mic efort de a sta măcar cinci minute alături de românii care sunt mereu cu sufletul la gură când joacă. Concret, ea le-a oferit cam 1:30 de secunde tuturor.

loading...

Nici jurnaliștii  nu au avut mai mare noroc. Ea le-a spus pe un ton rece că răspunde doar la trei întrebări. ”Doar la trei întrebări răspund. Haideți”, a spus ea.

„Sunt epuizată, trebuie să fac nişte teste pentru accidentările pe care le am. Carolina a jucat foarte bine şi a meritat să câştige. Am mai fost aproape de un trofeu de grand slam, bineînţeles că este trist că nu am putut să câştig, dar viaţa merge înainte, e doar un meci de tenis şi sper la următoarea finală, dacă voi ma avea ocazia să o joc, să câştig. Vă mulţumesc”, a spus mai Halep, în faţa unei mulţimi de camere, reprezentanţi mass-media şi fani.

loading...

Întrebată cum se simte Simonei Halep, mama ei a făcut o declarație complexă spunând: „Bine, bine.”

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top