News

Situatie CIUDATA cu privire la vizita lui Benjamin Netanyahu in Romania

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu trebuia să efectueze o vizită de stat în România, în această toamnă. Conform unor surse guvernamentale, acesta a sunat-o în seara de sâmbătă pe Viorica Dăncilă pentru a-i spune că este nevoit să-și amâne din nou vizita mult așteptată.

Motivul oficial ar fi  legat de politica internă israeliană şi a propus ca vizita amânată deja pentru a doua oară să aibă loc în luna noiembrie sau ianuarie 2019, potrivit capital.ro.

loading...

Benjamin Netanyahu ar fi spus şi că apreciază ceea ce a facut Guvernul României  pentru Israel şi că o susţine pe Viorica Dăncilă. De asemenea, acesta a propus o întâlnire tete-a-tete la Varna în cadrul cvadrilateralei.

Aceleaşi surse au relatat pentru Capital că premierul israelian a dorit să transmită şi că regretă prin ceea ce a trecut Viorica Dăncilă pentru demersurile pe care le-a făcut pentru Israel şi că doreşte să-l vadă în viitorul apropiat pe  Liviu Dragnea, pe care l-a numit `bunul meu prieten”.

loading...

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere la DIICOT împotriva Vioricăi Dăncilă, după ce Guvernul a iniţiat un memorandum privind oportunitatea mutării ambasadei României la Ierusalim. Scandalul iscat a condus la amânarea vizitei şi implicit a şedinţei comune care fusese stabilită.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Valter Cojman

    14/10/2018 at 3:32 pm

    Daca nu era fascistul de Organ(ul lui Iohannis) cu plangerea lui tampita, intalnirea ar fi avut loc de mult.
    Adevaratii tradatori de tara sunt Iohannis si Organ(ul lui Iohannis).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top