News

Sorina Matei il SCUTURA bine pe Horodniceanu: Si-a făcut selfie cu Iohannis si …

Schimbarea lui Daniel Horodniceanu de la sefia DIICOT inca provoaca reactii. Cu toate ca el se declara revoltat de decizie, jurnalista Sorina Matei il pune la punct si scrie ca pana acum Horodniceanu nu a avut realizari notabile. Adica fix ce ii trebuia ca sa ramana in functie.

Horodniceanu a spus, la România TV, că cel propus de Toader nu are experiența necesară pentru șefia DIICOT si la fel ca Laura Codruța Kovesi, Horodniceanu a lansat un atac violent la adresa lui Tudorel Toader.

loading...

„Domnul Horodniceanu nu e in stare sa termine de 2 ani!!! singura speța de interes a DIICOT, dosarul Black Cube. De 2 ani, nene. Zici ca investighează Iran deal, nu un rahat de intelegere fâsâită a unor șmecheri disperați cu Black Cube.

Domnul Horodniceanu la DIICOT a făcut un dosar de toată jena cu SRI, dosarul Sky News cu șaormarul și as putea continua. Dar de rezultatele mandatului nu l-a întrebat nimeni, bineînțeles, așa cum ar fi trebuit. Pentru ca orice sef se măsoară numai și numai prin rezultate. Când nu-l mai propune nimeni, e preluare politica bineînțeles.

loading...

Când l-a propus Pruna și, nu era politic, cei doi sunt aliens. Vorbim, așa, de principiu.

Cât despre cel propus, nu mi se pare o mare lumina, sper sa fie mai viteaz decât Horodniceanu, iar faptul ca nu se înscriu candidați arată câta incredere au chiar procurorii in sistem, cat le pasa, câți cred ca e pe bune, corect si pe profesionalism, cât de viteji sunt, cât vor progres și funcționare mai bune și corecta, câți vor sa-și asume și sa se expună, cât de curajos și murdar e acest sistem”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

Seful DIICOT a facut si o declaratie controversata.

”Singura mențiune a fost că nu am înțeles exact criteriile după care s-a făcut evaluarea. E o preluare politică a DIICOT. O să văd proiectul de management al contracandidatului meu. Colegii mei nu s-au prezentat la concurs pentru că am concurat eu și au considerat că e nevoie de continuitate”, a spus acesta.

La aceasta afirmație, avocata Laura Vicol a replicat scurt dar taios.

”Cum adica “nu s-au prezentat colegii mei la concurs pentru ca am concurat eu!?” Asa spune Horodniceanu, procurorul inca sef Diicot. Sa inteleg ca e mosia ta si ca nimeni nu e mai destept si mai competitiv ca tine? Sau ca te-ai lipit cu super glue de scaun? Sau ca, cine ar fi avut tupeu sa concureze ar fi sfarsit prost?

Voi chiar o luati toti razna cand vi se da o functie de conducere? Sa-i arunce cineva o galeata cu apa rece, poate se trezeste din preamarirea in care se scalda! Era o vorba in copilaria mea: esti cel mai tare intr-o parcare goala! 

Si am zis ca nu mai vreau sa-mi stric Zen ul cu nimeni, dar nu pot sa ma abtin cand vad atata sete de putere si atatia corupti de functia efemera pe care o au”, scrie Laura Vicol pe Facebook.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top