Life

Trei #Rezistenți vor aduce 6.800 de lei la buget. Dacă își plătesc amenzile luate sâmbătă

Trei protestatari au fost ridicați de jandarmi înainte de începerea congresului PSD organizat duminică la Sala Palatului. Este vorba despre Angi Serban, Alexandru Socol si Florin Badita.

loading...

Protestatarii se aflau peste drum de Sala Palatului, despărțiți de un gard montat de jandarmi de cei veniți la congres și deranjau prin lozincile strigate prin portavoce.

În urma amenzilor date de forțele de ordine, Angi Serban, Alexandru Socol si Florin Badita vor aduce bugetului de stat 6.800 de lei. Dar dacă în loc de 3 rezistenți amendați sunt 100 de rezistenți sau chiar 1.000?:) Aceștia oameni ar putea practic salva economia. Trecând peste glumele nevinovate, mai jos este un clip în care ei își prezintă versiunea.

loading...

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/OvidiuGheorgheTocaciu/videos/1850363748308695/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top