News

Țuțuianu: L-am sunat pe Codrin Ștefănescu și l-am înjurat

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat luni, după excluderea sa din PSD, că o să rezolve problema pe “căi legale” cu Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, cu privire la modul în care acesta din urmă a derulat “toată această operaţiune de murdărire” a sa.

“Cu Codrin Ştefănescu am avut o discuţie telefonică. Cu trei zile înainte de referendum, a fost prezent în judeţul Dâmboviţa, a mers la patronul unei firme de transport auto şi i-a cerut să-l sprijine cu autobuze şi cu oameni pe care să-i aducă în faţa sediului PSD, pornind de la împrejurarea că exista un anume conflict local acolo.

loading...

Spre cinstea lui, patronul firmei respective a spus că nu intră în asemenea jocuri. L-am sunat (n.r. – pe Codrin Ştefănescu), pentru că am aflat aceste lucruri, l-am şi înjurat, nu am făcut-o absolut deloc gratuit. Iar cu privire la modul în care a derulat toată această operaţiune de murdărire a mea, o să caut să rezolv problema cu domnul Codrin Ştefănescu tot pe căile legale”, a precizat Ţuţuianu la Palatul Parlamentului.

Comitetul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, iar aceştia au anunţat că vor contesta decizia. Adrian Ţuţuianu a declarat că aceasta este o greşeală majoră, în timp ce Marian Neacşu a spus că i se pare o „execuție publică”. Adrian Ţuţuianu a spus la Digi24 că înregistrările şedinţelor au fost făcute cu tehnică de ultimă generaţie. „Nu au fost înregistrări cu telefonul, toţi am predat telefoanele la intrarea în sală”.

„Înregistrările au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ştefănescu. Lângă el a venit un fost deputat PP-DD trecut meteoric prin PSD Dâmboviţa în vremea lui Victor Ponta – Radu Popa, un personaj toxic cu care nu am putut avea niciun fel de relaţii cordiale, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, ofiţer de securitate Oprea şi, probabil, unul din colegi – nu ne iubeşte toată lumea din organizaţia Dâmboviţa – care a fost cablat cu tehnica de ultima generaţie”, spune acesta.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top