Life

Un adolescent din Ploieşti a primit pe telefon filme XXX cu mama lui. Ce a urmat

Un adolescent din Ploieşti a avut parte de o uriaşă surpriză neplăcută. A primit pe telefonul mobil filme deocheate cu mama lui, în timp ce întreţinea relaţii intime cu un bărbat, altul decât soţul ei.

loading...

Adrian, individul care a trimis imaginile, era gelos că Elena nu mai voia să continue relaţia extraconjugală pe care o aveau, scrie adevarul.ro. Totul a avut loc în anul 2017, dar abia acum informaţiile au fost făcute publice.

Elena, protagonista imaginilor deocheate primite de fiul ei, l-a reclamat la poliţie pe Adrian, iar în urma anchetei acesta a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare.

loading...

„Fiul persoanei vătămate a declarat că, la data de 13.06.2017, în jurul orelor 22.30, a primit mai multe mesaje pe telefonul mobil prin intermediul aplicaţiei Facebook Messenger, de la utilizatorul ID-ului A.D., mesaje ce cuprindeau ameninţări cu acte de violenţă, cuvinte şi expresii jignitoare, precum şi mai multe fotografii în care mama sa apărea în ipostaze intime, cu tentă sexuală”, se arată în documentele poliţiei.

Elena le-a spus oamenilor legii că au existat raporturi sexuale între ea şi Adrian, dar când ea a vrut să încheie orice relaţie, el a început să o ameninţe.

Adrian D. şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. A declarat că se cunoşteau de aproximativ 11 ani şi au avut o relaţie extraconjugală cu ea. Inculpatul a spus că regretă faptele şi că era sub influenţa alcoolului când a trimis imaginile.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim. Ne puteti da un Like mai jos.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top