Life

Un tâlhar s-a hotărât să prade o mănăstire. Ce s-a întâmplat e doar PUTEREA gândului bun

Un tâlhar s-a hotărât să prade o mănăstire. Seara, pe la amurg, s-a apropiat de porţi – şi l-a văzut de pe zid o călugăriţă.

loading...

– Vai! – a strigat aceasta, începând în grabă să tragă clopotele. Surorilor, veniţi încoace repede! A rămas un părinte afară, stă acolo şi nu poate să intre!

Toate au dat fuga, au deschis porţile, l-au întâmpinat cu lumânări, cu cinstire. Tâlharul s-a pierdut cu firea şi nu ştia ce să mai facă.

loading...

„Eu am venit să fac rău, şi ele mă primesc atât de frumos”, se mira el – şi a fost atât de cutremurat încât s-a pocăit îndată.

Atât de mare este puterea gândului bun, că poate schimba până şi cugetul aproapelui. (Sursa: crestinortodox.ro – Apa vieţii. 300 de istorioare cu tâlc duhovnicesc, Editura Sophia)

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top