Life

Vernisajul expoziției «#2 Rusia – file din natură» la Muzeul Național de Istorie Naturală «Grigore Antipa»

Pe 20 aprilie 2018 la Muzeul Național de Istorie Naturală «Grigore Antipa» cu sprijinul Ambasadei Federației Ruse și Centrului Rus de știință și cultură la București, a avut loc vernisajul expoziției «#2 Rusia – file din natură», pregătite de Societatea Geografică Rusă. Din cadrul expoziției fac parte lucrări ai profesioniștilor ruși în arta fotografiei.

La evenimentul au participat domnul dr. Luis Popa, Director general al Muzeului, domnul Igor Iniushkin, Însărcinat cu afaceri ad interim al Rusiei în România, doamna Natalia Muzhennikova, Directorul Centrului Rus de ştiinţă şi cultură.

loading...

După cum s-a subliniat în discursul reprezentantului misiunii diplomatice, Rusia dispune de potențial natural unic, diversitatea zonelor climaterice, peisajului, florei și faunei nemaivorbind de patrimoniul istorico-cultural. Pe buna dreptate ea poate fi numită ca una dintre cele mai frumoase țări de pe glob. Ca urmare, Rusia se ocupă de drept un loc demn printre cele mai atractive țari pentru turiști. În această legătură diplomatul rus și-a exprimat speranța că expoziția va contribui la sporirea interesului din partea locuitorilor Bucureștiului fața de țara noastră și e posibil, că le va încuraja pentru vizitarea obiectivelor ei turistice.

La finalul părţii oficiale a urmat un moment artistic oferit de elevele de la școală de pe lângă Ambasada Rusiei după care cei prezenţi au putut să guste câteva bucate tradiţionale ruseşti.

loading...

Expoziția va fi deschisă până în 20 mai 2018. Intrarea pentru vizitatori este liberă.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...

The Latest

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top