Life

Vești TRISTE pentru români. Simona Halep, internată în SPITAL

Jucătoarea Simona Halep nu se simte bine deloc și a fost internată pentru deshidratare după finala jucată sâmbătă la Australian Open, dar a fost externată duminică dimineaţă, informează ESPN Tenis.

loading...

Publicaţia spaniolă anunţă că Simona a fost internată sâmbătă seară. Alături de informaţiile oferite, sursa citată a publicat şi o poză cu Halep pe perfuzii.

Simona Halep a fost învinsă, sâmbătă, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, în două ore şi 50 de minute de joc, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, în finala de la Australian Open. Efortul depus de-a lungul întregului turneu de la Australian Open a marcat-o pe sportiva din Constanţa. În timpul finalei, Halep a cerut intervenţia echipei medicale, iar tensiunea i-a fost măsurată pe teren.

loading...

În urma succesului de la Melbourne, Wozniacki a detronat-o pe româncă şi din fruntea ierarhiei mondiale. A fost a treia finală de Grand Slam pierdută de Halep, după cele de la Roland Garros, din 2014 şi 2017.

Site-ul nostru a fost reclamat de #rezist. Vă rugăm distribuiti articolele noastre pe paginile personale si in grupuri ca adevarul sa fie vizibil pentru toata lumea. Multumim.

loading...

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top