News

Viorica Dăncilă se întâlneşte cu „SCIATICA”

Premierul Viorica Dăncilă, care se află marţi şi miercuri într-o vizită de lucru la Bruxelles, are programate întâlniri cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, cu membrii Colegiului Comisarilor şi cu secretarul general al Consiliului UE, Jeppe Tranhlom-Mikkelsen, informează Guvernul într-un comunicat de presă.

Viorica Dăncilă şi membrii Cabinetului efectuează marţi şi miercuri o vizită de lucru la Bruxelles pentru a participa la reuniunea comună a Guvernului României şi a Comisiei Europene.

loading...

Agenda premierului va cuprinde şi dezbateri privind priorităţile şi programul preşedinţiei României la Consiliul UE, viitorul Uniunii şi schimburi de opinii între membrii Guvernului şi cei ai Colegiului Comisarilor pe aspecte referitoare la Cadrul Financiar Multianual, migraţie, Brexit, Piaţa Unică şi relaţii externe, precizează Executivul.

Marţi, premierul român va participa la conferinţa „Cores and Peripheries in Europe? A Europe NEXT Project”, organizată de Institutul Aspen. De asemenea, va avea loc o întâlnire a delegaţiei guvernamentale cu europarlamentarii români.

loading...

Reuniunea Colegiului Comisarilor cu guvernul statului membru care urmează să deţină preşedinţia Consiliului Uniunii Europene este organizată, în mod tradiţional, înaintea începerii mandatului. Obiectivul reuniunii este acela de a pregăti viitoarea preşedinţie şi de a discuta priorităţile acesteia.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top