News

Vișan îi dă la OPERAȚIE lui Iohannis. Daună TOTALĂ

”Nazistul s-a dat în stambă, a adunat liotă de PNL-iști, dovadă că IQ-ul lor însumat nu-l depășește pe-al nazistului, al cărui indice e la piciorul broaștei, și dă-i campanie electorală și demagogie” a precizat Gelu Vișan după evenimentul de ieri. Acesta a mai menționat în stilul caracteristic că Iohannis a vrut însă să fie musca de pe bomboană din curul calului.

”Nazistul dacă nu-i fudul, nu-i prost destul.  Mare halimeră, mare, ieri la Cotroceni.  Nazistul s-a dat în stambă, a adunat liotă de PNL-iști, dovadă că IQ-ul lor însumat nu-l depășește pe-al nazistului, al cărui indice e la piciorul broaștei, și dă-i campanie electorală și demagogie.
Să fim expliciți: Parlamentul, ca instituție, poate da o lege să stabilească priorități, dar nu poate bugeta, adică nu este ordonator direct de credite privind cheltuielile bugetare, fie ele și investiții.

loading...

Bineînțeles că avem nevoie de autostrada Moldovei, sau a Unirii, dar avem nevoie și de autostrada Craiova-București și de A1 Pitești -Sibiu, și de încă altele. Dacă dăm o lege pentru fiecare, adică o lege de vreo douăzeci de miliarde de euro la prima strigare, trebuie să spunem și de unde luăm banii, nu poveștile. Parlamentarii( apropo’, de la toate partidele, PSD, PNL, USR, PMP) din Moldova au făcut bine că au inițiat și că Parlamentul a votat, să fie primit. E an electoral și electoratul din Moldova zice că e bine, să nu fie rău.

Președintele, la un astfel de demers, e “martor la cărat de apă” ( știți ce-i aia? o să vă povestesc odată) el a vrut însă să fie musca de pe bomboană ( aici cred că le-am cam încurcat) din curul calului, adică s-a băgat ca musca-n curu’ calului( hai c-am nimerit-o) și s-a făcut de C..acao.
Cert este că mai avem o Autostradă. Pe hârtie”, a explicat Vișan.

Site-ul nostru a fost reclamat de ANTI - ROMÂNII DIN #REZIST. Vreți sa ne susțineți? E nevoie doar sa distribuiți articolele noastre in grupuri si pe paginile personale. Fie sa FIM!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top