News

Vosganian, după decizia lui Iohannis. Motivul DRAMATIC pentru care nu dă înapoi

Liderul ALDE, Varujan Vosganian, reacționează după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că nu o va revoca pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Acesta susține un fapt dramatic pentru care toate acestea se întâmplă: Iohannis este doar repezentantul liderilor străini în România și nu are altă treabă cu țara. De asta nici nu privește în interiorul ei și nu îi pasă de ce cred românii.

loading...

”Și-a repetat argumentele. Îmi aduc aminte că după raportul lui Tudorel Toader, Klaus Iohannis a și spus că nu l-a convins. Cu alte cuvinte, el nu a făcut decât să repete argumente pe care le-a spus sau le-au spus alții înainte.  Motivul pentru care nu poate să dea înapoi este că el nu privește spre interiorul țării deoarece în România nu mai are aliați. Singurii săi aliați reali sunt cei din străinătate.

Nu a spus președintele Franței că singurul care ține România în frâu este Klaus Iohannis? El se bucură de susținerea unor lideri străini și este reprezentantul liderilor străini în România.  Iohannis nu are treabă cu România ci este la exerciții impuse în România. Telecomanda este în altă parte de asta nici nu poate da înapoi”, a spus liderul ALDE la Antena 3.

loading...

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, luni, că va sesiza Curtea Constituţională cu privire la refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de revocare din funcţie a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„În condiţiile în care Preşedintele României nu are abilitarea legală şi nici competenţele funcţionale de evaluare a activităţii profesionale şi manageriale desfăşurate de procurorul şef al DNA;

În condiţiile în care argumentele care au stat la baza declanşării procedurii de revocare au devenit mai actuale şi mai consistente; Văzând legislaţia aplicabilă în acest domeniu; Valorificând jurisprudenţa instanţei de contencios constituţional, vom sesiza Curtea Constituţională cu privire la refuzul Preşedintelui de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA !”, a scris Tudorel Toader, pe pagina sa de Facebook, imediat după anunţul făcut de şeful statului.

În plus, liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, discută la ora transmiterii acestei ştiri, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni seara, că nu o revocă din funcţia de procuror şef al DNA pe Laura Codruţa Kovesi.

loading...
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa te tinem la curent cu cele mai recente noutati poti seta sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Iti recomandăm să dai LIKE paginii noastre de Facebook (click aici) și nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste' ca în poza de mai jos.

Most Popular

Copyright © 2018 Sokant.ro - Toate drepturile rezervate

To Top